Vanntett hoftebelteHydro BW Waist

Dette er et vanntett hoftebelte som kan bæres under klærne, for sikker oppbevaring av dine verdisaker. Hoftebeltet er laget i et solid ripstop-materiale, og er meget komfortabel å bære. Den har en integrert vanntett posen som er vanntett ned til én meter i opptil 30 minutter.  Hoftebeltet har to glidelåslommer som rommer det mest essensielle, som kredittkort og nøkler.

Vekt: 76 gram. Størrelse: 140 x 340 mm.


Pris 240,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på e-post eller via telefon

Antall


Produktfarge

Grå


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Vanntett hoftebelteHydro BW Waist
stk.

   
   even@j-n.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV71250
Material Solid ripstop-materiale.
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.