Vaskepropp NY Universal Sink Plug

Dette er en praktisk vaskepropp du kan ha med på reise. En ekstra vaskepropp kan være kjekk å ha når det mangler på overnattingssteder, f.eks til å vaske klær i en håndvask eller til badekar som mangler. Denne proppen er ekstra stor, og passer de fleste håndvask-og badekar.

Vekt: 60 gram. Størrelse: 100 x 100 x 5 mm. Farge: Blå


Pris 71,50 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på e-post eller via telefon

Antall


Produktfarge

Blå


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Vaskepropp NY Universal Sink Plug
stk.

   
   even@j-n.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV64110
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.