Dokumentmappe RFID Mini Doc Wallet

Dette  er en praktisk og hendig dokumentmappe med plass til alt du trenger på reise. Med LifeVenture RFID Mini Travel Wallet beskytter du pass og penger når du er på reise. Mappen er RFID-sikker, som vil si at den beskytter deg mot identitetstyveri ved å forhindre at elektroniske pass og kort kan bli scannet på avstand.

Dokumentmappen har syv lommer til kredittkort; én av de med ID-vindu. Én lomme med plass til smarttelefon. Èn lomme til pass, én lomme til boardingkort, to lommer til kvitteringer o.l. og én glidelåslomme.

Mappen er laget i vannavstøtende materiale. Vekt: 100 gram. Størrelse: 150 x 110 x 20 mm.


Pris 280,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på e-post eller via telefon

Antall


Produktfarge

Grå


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Dokumentmappe RFID Mini Doc Wallet
stk.

   
   even@j-n.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV68760
Material Vannavstøtende materiale.
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.